Over ons

Wat is Mederi

Mederi is een gezondheidscentrum dat fysieke, geestelijke en emotionele klachten behandelt op basis van natuurgeneeskundige principes. Onze aandacht is daarbij gericht op jou als totale, unieke mens met jouw levensproces. De naam is afgeleid van het Latijnse medere, dat genezen betekent.

Een klacht of ziekte zien wij als een signaal om je bewust te maken dat je iets in je levenswijze en / of voeding (ook geestelijke voeding) mag veranderen. Klachten ontstaan immers als de lichaamseigen geneeskracht verzwakt is door slechte voeding, stress, emoties, medicijnen, blokkades of een verkeerde levenshouding. Wij reiken natuurgeneeskundige handvaten aan, om jezelf te herstellen. Daarmee kom je weer terug in balans en voel je je als totale mens weer ‘in vorm’.

In het logo wordt dit gesymboliseerd door enerzijds de doorsnede van een zonnebloemstengel, die staat voor veiligheid, stabiliteit en vertrouwen. Deze doorsnede kan ook gezien worden als een eigentijdse vorm van de zon die symbool staat voor levensenergie en het creëren van licht. Anderzijds geeft de zonnebloempit een nieuw begin, groeikracht en hoop weer.

Wat is Mederi