Bewustwording

Ontdek je echte verlangens

Ieder mens groeit en ontwikkelt zich in relatie met zichzelf en met zijn medemens. Tijdens bewustwordingscoaching leer je kijken, voelen en ervaren hoe je je opstelt in relaties. Je behoeften en verlangens komen tevoorschijn. Verlangens naar hoe je eigenlijk zou willen zijn. Dit is bewustwording. Je gevoelswereld opent zich en je herinnert je je weer waar jij warm voor loopt.

Hoe zou het zijn om van daaruit keuzes te maken? Je hebt een intuïtief weten dat jou leidt. Vaak luister je daar niet (meer) naar en laat je je leiden door je gedachten. Je bent kwijt waar het echt om gaat. Je ziet jezelf terug in situaties die je eigenlijk niet wil. Leer weer te luisteren naar je innerlijk weten en neem leiding over je leven. In deze ontdekkingsreis maak je weer contact met waar het voor jou om gaat, leer je je eigen kracht en kwaliteiten kennen en in te zetten.

Ontdek je echte verlangens

Verlangen, Bijzonder en indrukwekkend deze opstelling. Voor mij heeft het gebracht, meer inzichten en pijlers slaan voor de toekomst. De ambiance in het kapelletje was uniek en sfeervol. De begeleiding respectvol en deskundig dank hiervoor.

– Warme groet Bernadette –