Natuur geneeskundig therapeut

Opgeleid aan de Europese Academie in Maastricht

Christien Gussenhoven-Peters is sinds 2007 natuurgeneeskundig therapeut. Opgeleid aan de Europese Academie in Maastricht en met een achtergrond als verpleegkundige en verpleegkundig docente aan het Orbis-ziekenhuis te Sittard.

Christien over haar drijfveren: “Mensen interesseren en intrigeren mij, de verschillen boeien me. Ik ga graag op zoek naar het unieke in de mens. Gezondheid heeft daarbij steeds mijn speciale aandacht gehad. Gezondheid heeft voor mij te maken met goed zijn voor jezelf, de juiste voeding tot je nemen, regelmatig buiten bewegen en dat doen waar je je goed bij voelt en wat je levensenergie geeft. Genezen gaat om een bewustwordingsproces: hoe komt het dat ik me zo voel, dat die klachten er zijn, waarom bots ik altijd tegen dezelfde dingen aan? Een mens is voor mij niet alleen een lichaam maar ook een voelend wezen met zijn eigen unieke belevingswereld. Ik probeer op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel gebied naast je te staan en je met liefde en respect te steunen in je levensproces.”

Opgeleid aan de Europese Academie in Maastricht

Jouw behandelingen heb ik ervaren, als veilig en vertrouwd vooral door jouw persoonlijkheid, professionaliteit, en deskundigheid. Je laat je betrokkenheid voelen en bent er voor me als ik je nodig heb, in een veilige, warme en rustige omgeving. Hierdoor ben ik geheeld en kan ik mijn groeiproces op een rustigere manier voortzetten, vooral door jouw persoonlijkheid. Ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb leren kennen.

– Anoniem –