Wat anderen zeggen

Het is elke keer weer fijn om naar Christien te gaan. Onze gesprekken ervaar ik als heel waardevol en verrijkend. Ik ga telkens weer met nieuwe inzichten naar huis. Christien helpt me om de dingen die spelen een plek te geven, om beter te begrijpen wat er speelt. En misschien nog wel het meest magische van een afspraak is wanneer er een kaart getrokken wordt, hij klopt altijd ! En is elke keer weer een soort samenvatting van ons gesprek.

– Karen –


 

Ik ben heel dankbaar dat ik Christien ben tegengekomen in mijn leven. Haar persoonlijkheid en professionaliteit helpen mij om dieper naar mezelf te kijken en veranderingen in gang te zetten. De opstellingen zijn een mooie en krachtige manier om inzicht te krijgen en stappen te kunnen zetten. Steeds weer een hele bijzondere ervaring. Dank je wel.

-Anoniem-


“Verlangen, Bijzonder en indrukwekkend deze opstelling. Voor mij heeft het gebracht, meer inzichten en pijlers slaan voor de toekomst. De ambiance in het kapelletje was uniek en sfeervol. De begeleiding respectvol en deskundig dank hiervoor.”

– Warme groet Bernadette –


“De opstelling van verlangen heeft mijn ogen geopend en voorgoed mijn blik veranderd. Blokkades die ik had zijn opgeheven. En ik ben Christien en Leneke dankbaar voor de vertrouwde en respectvolle manier waarop ze mij en de andere deelnemers hebben geholpen. Beide zijn kanjers! Dankjulliewel.”

– Sandra –


“Sjak, mijn man en ik, vierden onze 60e en 65e verjaardag samen in november met een groot feest voor familie en goede vrienden. En natuurlijk ‘mit get lekkers d’r biej’! Aangezien we veel vegetariërs in onze familie en vriendenkring kennen, vroegen we Mederi om een vegetarisch buffet te verzorgen. We wisten dat Mederi 100% kwaliteit biedt, dus het was wat ons betreft ‘geen risico’’! Het resultaat overtrof onze verwachtingen: het zag er prachtig uit met mooi opgemaakte schotels en het smaakte fantastisch. Onze gasten waren super enthousiast. Zelfs gasten die eigenlijk ‘thuis hoorden’ bij de vlees-/viscatering en die een uitstapje maakten naar het vegetarische deel zeiden “ja maar zo vind ik vegetarisch eten ook heel lekker!” Christien en Ineke, dank voor jullie geweldige bijdrage aan een onvergetelijke avond! En voor wie het ook eens wil proberen: stop met twijfelen en maak een afspraak met Mederi, want met hen kom je in elk geval goed voor de dag.”

– Riet Slabbers –


“Een heerlijke hotstone-massage gehad. De manier waarop deze massage gedaan wordt is een weldaad voor zowel lichaam als geest! Door de massage middels de stenen dringt de warmte dieper door waardoor je langer de warmte vasthoudt. Gewoon Wauw!!!”

– Frans –


“Persoonlijk, prettig, professioneel en resultaatgericht”

– Margaret –


“Tijdens mijn burn – out heb jij me de handvaten gegeven om er weer bovenop te komen, ik heb er veel aan gehad, en nu nog steeds! Dankjewel daarvoor!”

– Sarina –


Jouw behandelingen heb ik ervaren, als veilig en vertrouwd vooral door jouw persoonlijkheid, professionaliteit, en deskundigheid. Je laat je betrokkenheid voelen en bent er voor me als ik je nodig heb, in een veilige, warme en rustige omgeving. Hierdoor ben ik geheeld en kan ik mijn groeiproces op een rustigere manier voortzetten, vooral door jouw persoonlijkheid. Ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb leren kennen.

– Anoniem –


“Ik ben al heel wat jaartjes bij Christien en kan zeggen dat het me veel gebracht heeft zowel lichamelijk als geestelijk. Christien bedankt!”

– Anoniem –

Schrijf ook een review en laat ons weten wat je van de behandeling vond.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.