Voel je in een dag weer fit en ontspannen

Afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid, situatie en mogelijkheden

Een dag voor jezelf, waar aandacht is voor jou als unieke persoon.
Je trekt je even terug uit je dagelijkse leven om je te bezinnen, te laten verwennen en / of om tot rust te komen. In rust kan je lichaam zich herstellen van spanningen en kunnen opgeslagen afvalstoffen losgelaten worden. Zo kan het zelfgenezend vermogen zorgen voor vitaliteit en energie. Dit proces vindt ook plaats op het geestelijke en emotionele vlak. Emoties en pijn kunnen losgelaten worden. Kortom een dag waar we op een plezierige, veilige en ontspannen manier bezig zijn om te ontdekken welke persoonlijke aspekten we kunnen creeëren om gezonder en vitaler te leven. Dit kun je preventief doen of als ondersteuning van je genezingsproces.

Voor wie: Voor iedereen die wil werken aan zijn vitaliteit en levensenergie. Preventief, om gezond te blijven, maar óók om een genezingsproces te ondersteunen. We werken in kleine groepen in een vertrouwde sfeer en natuurlijke omgeving.
Waar en wanneer: De locatie is afhankelijk van de gekozen datum en groepsgrootte.
Hoe lang: Een dag
Wat zijn de kosten: €125,-

Afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid, situatie en mogelijkheden

Activiteiten op deze dag

informatie over gezonde, vitale voeding, bewegen in de buitenlucht,  voetenbadjes en massage, gezonde lunch, gezonde drankjes, meditaties en visualisaties, werken met tarot kaarten, ontspanning, creatieve activiteit.

Alles wat je nodig hebt

Dit basisprogramma omvat alles wat je nodig hebt om je in slechts een dag weer heerlijk fris, ontspannen en schoon te voelen. De dag omvat twee massages (voeten en gezicht), een buitenactiviteit en een bewustwordingsoefening. De inwendige mens wordt verzorgd met biologische groente- en fruitsappen, geneeskrachtige kruidentheeën en een biologische maaltijd.

Lichaam en geest gereinigd

Tijdens de gezondheidsdag wordt je lichaam en geest gereinigd, hetgeen als een weldaad wordt ervaren. Je voelt je weer vitaal, fitter, frisser, schoner, opgewekter en helderder van geest.

  • Het geeft geestelijke vernieuwing en meer veerkracht.
  • Het kan een dialoog op gang brengen om je patronen, gedachten en levensproces te begrijpen.
  • Het geeft je bewustwording hoe je leef- en eetpatroon is.
  • Er ontstaat een innerlijke schoonheid.
  • Ontspanning van lichaam en geest

Meld je aan, of maak een afspraak

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.