Vitaliteit met gezonde, natuurlijke groenten

Pastinaak of aardpeer? Vast wel eens van gehoord, maar hoe maak je ze klaar? Pompoen of rode biet, te ingewikkeld?

Tijdens de workshop “Vitaliteit met gezonde, natuurlijke voeding” ontdek je dat elke groente op een verrassende, eenvoudige en smakelijke manier is te bereiden. Ieder jaargetijde brengt nieuwe thema’s met zich mee met uitsluitend biologische seizoensgroenten, verse kruiden uit eigen kruidentuin en lokale producten waarmee we een lekkere, gevarieerde, vegetarische maaltijd bereiden. Ontdek met deze kookworkshop alles over pure smaak, kleur, de kracht van eenvoud, vergeten groenten en streekproducten in relatie tot onze gezondheid.

Tijdens de kookworkshop maakt ieder 1 of 2 verschillende groentegerechten klaar. Na afloop gaan we samen uitgebreid proeven en genieten van een (h)eerlijk diner / lunch / tapas / nagerecht. Elke deelnemer krijgt de recepten mee om thuis mensen te verrassen en verwennen. We werken in groepen van max. 8 personen.

De kookworkshops zijn ook geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven en groepen. Koken is samenwerken en ontdekken, proeven en ervaren, genieten en inspiratie opdoen.

Waar: Ophoven 6, Echt
Je kunt je aanmelden voor een kookworkshop als je zelf een groep hebt van minimaal 6 personen.
In overleg bepalen we een datum.

Kosten: € 45,-  per dagdeel  van  9.30  –  13.00 uur

Pastinaak of aardpeer? Vast wel eens van gehoord, maar hoe maak je ze klaar? Pompoen of rode biet, te ingewikkeld?