Werp een nieuw licht op je leven

Kom in contact met jouw unieke zijn

Deze cursus van vier dagdelen bied je de mogelijkheid om in contact te komen met jouw unieke zijn. Je ontdekt op een bijzondere manier hoe jouw verdeling over de 4 natuurelementen is en komt zo bij jouw kwaliteiten en valkuilen, jouw denken en handelen, jouw lichaamsbouw en voedingspatroon en ook jouw aanleg voor problemen en klachten. De natuurelementen zijn water, aarde, lucht en vuur.

Dit leidt allereerst tot begrip en acceptatie van jezelf. Daarnaast kun je ook ervaren en accepteren dat de ander uniek is met zijn verdeling over de elementen. Verder levert het je inzicht, begrip en de mogelijkheid op om nieuwe keuzes te maken zodat het leven lichter kan zijn.

Voor wie: Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn persoonlijke wezen en wat dat voor hem of haar betekent. We werken in kleine groepen (6-8 personen). Zo krijg je veel persoonlijke aandacht en kan er interactie optreden tussen de deelnemers.
Waar: Gezondheidscentrum Mederi, Ophoven 6 te Echt. Op verzoek kunnen de workshops ook op andere locaties worden gehouden.
Wanneer: De workshop duurt vier middagen van 13.30 – 17.00u op:

  •  dag 1: de vier natuurelementen en hun karaktereigenschappen
  •  dag 2: gelaatkunde en de valkuilen van de 4 elementen
  •  dag 3: de 4 elementen en de bijpassende natuurlijke smaak
  •  dag 4: aanleg van klachten vanuit de 4 elementen, persoonlijk advies

Hoe lang: 4 Dagdelen van 4 uur
Wat zijn de kosten: € 150,- voor alle 4 bijeenkomsten samen

Kom in contact met jouw unieke zijn

Meld je aan, of maak een afspraak

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.