Natuurlijk koken

Workshop natuurlijk koken

Pastinaak of postelein. Vast wel eens van gehoord, maar hoe maak je het klaar? Pompoen of aardpeer, te ingewikkeld?

Tijdens de workshop Natuurlijk Koken ontdek je dat elke groente op een verrassende, eenvoudige en smakelijke manier is te bereiden. Ieder jaargetijde brengt nieuwe thema’s met zich mee met uitsluitend biologische seizoens-groenten, verse kruiden uit eigen kruidentuin en lokale producten waarmee we een lekkere, gevarieerde, vegetarische maaltijd bereiden. Ontdek met deze kookworkshop Natuurlijk koken alles over pure smaak, kleur, de kracht van eenvoud, vergeten groenten, streekproducten in relatie tot onze gezondheid.

Tijdens de kookworkshop maakt ieder 1 of 2 verschillende groentegerechten klaar. Na afloop gaan we samen uitgebreid proeven en genieten van een (h)eerlijk diner / lunch / tapas / gebak. Elke deelnemer krijgt de recepten mee om thuis mensen te verrassen en verwennen. We werken in groepen van max. 8 personen. De kookworkshops zijn ook geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven en groepen. Koken is samenwerken en ontdekken, proeven en ervaren, genieten en inspiratie opdoen.

Waar: Gezondheidscentrum Mederi, Ophoven 6 te Echt
Wanneer: Na 10 jaar kookworkshops te hebben gegeven voelen Ineke en ik dat het nu tijd is voor vernieuwing.

De vernieuwing houdt ten aanzien van het koken in dat we geen kookworkshops meer gaan aanbieden. Wel willen we op verzoek bij een voldoende grote groep (minimaal 6 deelnemers) een workshop organiseren.

Of bij een vraag naar een catering ( 20-30 mensen) zijn we bereid om mee te denken aan het bereiden van een etentje / buffet.

Wat zijn de kosten van een kookworkshop: Euro 45,- per persoon per dagdeel van 09.30 – 13.00u

Workshop natuurlijk koken

Meld je aan, of maak een afspraak

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.